Βούρος: Του χρόνου θα έχουμε χώρους για τον στίβο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ο Γιάννης Βούρος μίλησε για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής αποκαλύπτοντας πως από τη νέα χρονιά ο στίβος θα βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανεξάρτητα από απολογισμούς και από νούμερα, θέλω να πω ότι μέχρι να αναλαβουμε, η ΑΕΚ ήταν εξόριστη από τον Δήμο μας, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βρουν καταφύγιο σε άλλα σωματεία. Προσπαθούμε κάτι που ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει ως Δήμος. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να εγκαταστήσουμε την ΑΕΚ στην πόλη μας. Χώροι δεν υπάρχουν. Προσπαθούμε να κατασκευασουμε κι άλλους, για να βρούμε έστω χώρους προπονήσεων τώρα και στη συνέχεια να φιλοξενήσουν και παιχνίδια. Υπάρχει ένα σκουριασμενο γρανάζι γραφειοκρατίας που μας κάνει τη ζωή δύσκολη ενώ μας δημιουργησε αναχωμα και η πανδημία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε ένα γήπεδο δίπλα στην Ιασωνιδου για να φιλοξενήσουμε κάποια τμήματα, καθώς και ένα ακόμα γήπεδο. Θα δώσουμε κι ένα γηπεδάκι στο Κάτω Κουκλάκι.

Το μεγάλο μας έργο όμως και είμαστε σε επαφή με τον κύριο Παπασταμάτη, είναι το εξής. Στην Δωδεκανήσου να φτιάξουμε ένα μπαλόνι. Είμαστε ήδη σε επαφή με μια ουκρανική εταιρεία. Είναι τα ΕΠΑΛ δίπλα στον Σκλαβενίτη, τα οποία μεταφέρονται. Είναι 39 στρέμματα για να φτιάξουμε εκεί ένα μεγάλο πολιτιστικό πάρκο για την ΑΕΚ και φυσικά να βρουν στέγη τα βασικά τμήματα του συλλόγου.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να προσφέρουμε αυτά που θέλουμε για την Ερασιτεχνική, αλλά η αποστολή μας είναι να κάνουμε «παιδομάζωμα» αετόπουλων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεσμευόμαστε ότι θα το κάνουμε για να γεννήσει η πόλη μας ξανά ΑΕΚτζήδες.

Στη Νησιδα, εξασφαλίσαμε 7 με 7,5 στρέμματα για να φτιάξουμε ένα στίβο σαν της Φιλοθέης. Είναι ένα τεράστιο βήμα για να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδω. Τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί και του χρόνου θα έχουμε γήπεδο για τον στίβο».