AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις προσθήκες για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β θα αρχίσει την προετοιμασία της εν όψει της σεζόν 2022-23 της Super League 2 την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου και ήδη έχει ενισχυθεί με τρεις νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Χρήστο Λέλεκα, Σπύρο Χατζηκυριάκο και Χρήστο Νούλα.

Ο Χρήστος Λέλεκας (αριστερά στη φωτογραφία) γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 19/12/2003 και άρχισε να παίζει ποδόαφαιρο στις Ακαδημίες του Ατσαλένιου, από όπου μεταπήδησε στον ΟΦΗ. Ηταν βασικός της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ τη σεζόν 2021-22, αγωνιζόμενος κυρίως ως αμυντικός μέσος, αλλά και σε άλλες θέσεις της μεσαίας γραμμής. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο Σπύρος Χατζηκυριάκος (στο μέσον της φωτογραφίας) είναι γεννημένος στις 12/10/2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ηταν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ σε νεαρή ηλικία και στη συνέχεια βρέθηκε σε Καλλιθέα και Φωστήρα. Με την ομάδα του Ταύρου αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική. Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ είναι τριετές.

Ο Χρήστος Νούλας (δεξιά) είναι γεννημένος στις 14/8/2005 και αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός μέσος. Στην τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣ Θεσσαλίας με τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου. Υπέγραψε και αυτός τριετές συμβόλαιο.