AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Ουτρέχτη

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα (17:00, Cosmote Sport 2) τα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία με αντίπαλο την Ουτρέχτη και μέχρι στιγμής μετράει ισάριθμες νίκες με Γκενκ (0-2) και Φόλενταμ (2-1).

Κατά τη χθεσινή προπόνηση, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε πρόβα 11άδας, έχοντας όμως προβλήματα. Αυτά του Σέρχιο Αραούχο που νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και του Γενς Γιόνσον που έκανε αποφόρτιση για να πάρει ανάσες. Τη θέση του Δανού μέσου στον άξονα πήρε ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ κεντρικά στα στόπερ μεταφέρθηκε ο Τζαβέλλας και αριστερά μπήκε ο Χατζισαφί. Όλα θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα του Γιόνσον.

Από κει και πέρα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Στάνκοβιτς. Ο Μήτογλου στα δεξιά της τριάδας, ο Ρότα είχε όλη τη δεξιά πτέρυγα και ο Τσούμπερ την αριστερή, στον άξονα μπροστά από τον Σιμάνσκι ως εσωτερικοί ξεκίνησαν Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, με τον πρώτο να έρχεται πολλές φορές και ως δίδυμο με τον Πολωνό για να οργανώνει το παιχνίδι από πίσω και τον δεύτερο να παίρνει χώρο μεσοεπιθετικά, ενώ ο Μάνταλος κινούνταν ως ελεύθερος, λίγο πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.