AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οδηγίες της ΑΕΚ για επιβεβαίωση προτεραιότητας για τους περσινούς κατόχους διαρκείας

Εν όψει της δεύτερης περιόδου διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 (από την Παρασκευή 22 Ιουλίου, μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου), η οποία αφορά τους περσινούς κατόχους, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει τα εξής:

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέσω διαδικτύου, προκειμένου να αποφύγουν πιθανή αναμονή στο φυσικό σημείο πώλησης ή στο τηλεφωνικό κέντρο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας», ώστε να πιστοποιηθεί ότι πράγματι ανήκουν στην κατηγορία των περσινών κατόχων.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα που θα αναρτηθεί στο aekfc.gr και να λάβει απάντηση στο e-mail που θα δηλώσει, με τον κωδικό που θα του επιτρέψει μόλις ανοίξει το σύστημα πώλησης να προχωρήσει στην αγορά του διαρκείας του. Η διαδικασία επιβεβαίωσης προτεραιότητας θα αρχίσει από την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί αυστηρά το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 14.00.

Προσοχή: Οι φίλαθλοι που σκοπεύουν να αγοράσουν το διαρκείας τους από το φυσικό σημείο πώλησης ή τηλεφωνικά, δεν έχουν λόγο να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας».