AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ο απολογισμός του Αλεξίου

Για μια δύσκολη αλλά γεμάτη τριετία που πέρασε έκανε λόγο ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη να καταλάβει ο κόσμος ότι η ΑΕΚ πρέπει και μπορεί να πουλάει 100.000 Κάρτες Φίλου.

«Είναι λυπηρό που είμαστε τόσο λίγοι εδώ, σε μια χρονιά που το γήπεδο είναι πλέον έτοιμο και η Ερασιτεχνική έχει εκτοξευτεί. Καλό θα είναι ο κόσμος να έρχεται στις Συνελεύσεις για να ενημερωθεί», είπε αρχικά ο κ. Αλεξίου στη διάρκεια των εκλογών της Ερασιτεχνικής.

Όσον αφορά στον διοικητικό και αθλητικό απολογισμό είπε: Ο Αλέξης Αλεξίου αναφέρεται στο μεγάλο έργο της Ερασιτεχνικής, στο υπερσύγχρονο προπονητήριο, το σκακιστικό εντευκτήριο. Η ΑΕΚ έχει αναδειχτεί το νούμερο ένα παναθλητικό σωματείο. Η ΑΕΚ αναπτύσσεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και σε πολλά αθλήματα. Από τα μικρά παιδιά μέχρι τους βετεράνους. Για πρώτη φορά σε σωματείο, ενεγράφη η ΑΕΚ ως πολιτιστικό χάρη στις δράσεις της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, που ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, με πρόεδρο την κυρία Σούκερη-Παπασταμάτη. Κάτι άλλο πρωτοποριακό είναι ότι συμμετείχαμε και εξακολουθούμε να συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Και για άτομα με αναπηρία, αλλά και για την επαγγελματική αποκατάσταση αθλητών που έχουν τελειώσει την καριέρα τους.

Επίσης, ξεκίνησε δειλά δειλά το AEK TV και πλέον μεταδίδουμε όλα σχεδόν τα παιχνίδια στα ομαδικά αθλήματα. Είχαμε την ανάπτυξη του τμήματος ΑΜΕΑ και στο μπάσκετ με αμαξίδιο και στο πινγκ πονγκ και στην Κολύμβηση.

Τα αποτελέσματα έχουν φανεί στο γήπεδο και με τίτλους σε χάντμπολ, σε φούτσαλ ανδρών, σπάθης ανδρών και γυναικών, πινγκ πονγκ, φούτσαλ γυναικών, e-sports, στο μπόουλινγκ που είναι ένα τμήμα που φτιάχτηκε φέτος, αλλά και τίτλους πολλούς στις Ακαδημίες.

Δημιουργούμε συνεχώς τμήματα, τα οποία επιτυγχάνουν αμέσως ανόδους. Είναι μια δύσκολη αλλά πολύ γεμάτη τριετία, η οποία βασίστηκε κυρίως στις δικές μας οικονομικές δυνατότητες και λιγότερο από τον κόσμο μέσω της Κάρτας Φίλου, αν και θεωρώ ότι η ΑΕΚ πρέπει και μπορεί να πουλάει 100.000 Κάρτες Φίλου. Και ελπίζουμε να κατανοήσει ο κόσμος μας, πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Ελπίζουμε ότι φέτος θα πάρουμε τα έσοδα που δικαιούμαστε από το γήπεδο και από το 10% από τα εισιτήρια.

Στο νέο γήπεδο θα παίρνουμε το 10% βάσει της σύμβασης που έχουμε υπογράψει με την ΠΑΕ, αν και το προβλέπει ο νόμος ούτως ή άλλως», απαντάει ο Αλέξης Αλεξίου. «Παρά το γεγονός ότι το προβλέπει ο νόμος, για να είμαστε καλυμμένοι, υπογράψαμε αυτή τη σύμβαση».