AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Τρέχει για την αδειοδότηση η ΚΑΕ ΑΕΚ

Διαστάσεις… θρίλερ παίρνει από νωρίς η επόμενη Basket League και ενώ ακόμα δεν έχει τελειώσει η τρέχουσα, αφού σήμερα η επιτροπή προ – αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, στην καταληκτική ημερομηνία (και με… παράταση) εξέτασης των φακέλων, «έκοψε» τέσσερις ΚΑΕ.

Η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Αρης και ο Απόλλωνας Πάτρας θα βρεθούν μεθαύριο Πέμπτη αντιμέτωποι με το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το οποίο θα συνεδριάσει με σκοπό να επικυρώσει την εισήγηση της επιτροπής. Αν το κάνει, ή για όποιον το κάνει, θα υπάρχει ένα επιπλέον 48ωρο… διορθώσεων με προσφυγή στη δευτεροβάθμια επιτροπή του ΕΣΑΚΕ.

Αν και στον ΕΣΑΚΕ υποτίθεται ότι είχαν πάλι… ρήτρα εμπιστευτικότητας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο από τους φακέλους που κόπηκαν σήμερα δεν διορθώνονται ούτε με… θαύμα, ενώ και για τους άλλους δύο η κατάσταση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Αυτό που λένε στον ΕΣΑΚΕ είναι ότι αν επικυρωθεί η απόφαση και σε δεύτερο βαθμό, τότε δεν υπάρχει άλλο δικαίωμα προσφυγής. Οι φάκελοι αυτοί δεν θα πάνε στην ΕΕΑ, που μελετάει περισσότερα στοιχεία όσων αρχικά έχει εγκρίνει ο ΕΣΑΚΕ, άρα δεν υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Θεωρητικά όλα αυτά βέβαια, αφού στην Ελλάδα όλα γίνονται και στον ΕΣΑΚΕ… ακόμα περισσότερα.

Πηγή: basketa.gr