AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη λίστα της ΑΕΚ

Ένας μέσος και δύο στόπερ βρίσκονται στη λίστα της ΑΕΚ που φαίνεται να εξετάζονται περισσότερο και πιο εξονυχιστικά.

Σύμφωνα με όσα γράφει η «Ώρα των Σπορ» για τη θέση του χαφ υπάρχει το όνομα του Γενς Γιόνσον. Ο Δανός μέσος μένει ελεύθερος από την Κάντιθ, αφού σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, μετά από μία σεζόν με 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ισπανίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λίσενγκ, Άαρχους, Βίμπι και στην Τουρκία με τη φανέλα της Κόνιασπορ.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, η πρώτη περίπτωση ακούει στο όνομα Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο Σέρβος αμυντικός έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν, πριν επιλεγεί τελικά ο Βράνιες, και ανήκει στη Μακάμπι Χάιφα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.

Η δεύτερη περίπτωση είναι του Βραζιλιάνου Βιτάο της Σαχτάρ Ντόνετσκ και θυμίζει… Κριχόβιακ. Δηλαδή μπορεί να αναστείλει το συμβόλαιό του με την ουκρανική ομάδα λόγω της κατάστασης με τη Ρωσία και να παίξει για έναν χρόνο σε έναν άλλο σύλλογο, μετά τη σχετική απόφαση της FIFA. Σημαντικό στην περίπτωση του 22χρονου άσου είναι πως εκτός από την άμυνα μπορεί να αγωνιστεί και πιο μπροστά ως αμυντικός μέσος και να δώσει επιπλέον λύσεις στον Αλμέιδα την επόμενη σεζόν. Την περσινό σεζόν είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ.