AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολιορκία για ένα διαρκείας που οδηγεί στον ΝΑΟ (photos)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης εκατοντάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ βρίσκονται έξω από το ΟΑΚΑ για να προμηθευτούν ένα διαρκείας για να εξασφαλίσουν μια θέση στον ποδοσφαιρικό ΝΑΟ.

Σήμερα αρχίζει η διάθεση των καρτών της νέας σεζόν από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και ο κόσμος της Ένωσης είναι έξω από την αίθουσα “Κασιμάτης” και περιμένει καρτερικά για να προμηθευτεί την “μαγική κάρτα” που οδηγεί στον παράδεισο του γηπέδου.

Δεν είναι υπερβολή κανείς να πει πως αρκετοί οπαδοί… κατασκήνωσαν έξω από το ΟΑΚΑ για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο νέο γήπεδο της ομάδας στην ιστορική της έδρα. Κανονική πολιορκία!!!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε μία ανακοίνωση εκεί όπου έκανε διευκρίνιση σχετικά με τα παιδικά εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι που έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να προβούν παράλληλα και στην αγορά έως δύο παιδικών εισιτηρίων. Ανεξάρτητα αν τα παιδιά τους ανήκουν ή όχι σε κάποια από τις κατηγορίες φιλάθλων που δικαιούνται προτεραιότητα.

Αυτό, φυσικά, ισχύει ΜΟΝΟ για τις επτά θύρες της OPAP Arena στις οποίες θα διατεθούν παιδικά εισιτήρια και συγκεκριμένα τις θύρες 10, 11, 12, 14, 15, 35 και 36.