AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμείς είμαστε με την ΑΕΚ για την οποία παλεύει ο λαος της μέχρι την νίκη

Αναδημοσίευσε από τη σελίδα στο Facebook: Της Σκεπαστής τα Κάγκελα…

Το παρακάτω κείμενο μου το έστειλε φίλος από τα παλιά και μου ζήτησε να το ανεβάσω…

Δεν τον θυμάμαι στα “101 σκυλιά της Δεκελείας” αλλά μικρή σημασία έχει.

Ξέχασα επίσης να τον ρωτησω αν ανήκει στο Φαν Κλαμπ του Αδαμίδη!

Σπόινγκ!!!

***Σημείωση- Σαν στήλη και σαν άυλη οντότητα του διαδικτύου με βαθιές τάσεις εξαρτήσεις στο φατσοβιβλίο δεν συμμεριζόμαστε απόλυτα το παρακάτω κείμενο!

Παρακαλώ διαβάστε υπεύθυνα
●Επί Αδαμιδη δεν μπορούσαμε να πάμε γήπεδο γιατί δεν θεωρούσαμε εισιτήρια, τώρα δεν μπορούμε γιατί οι τιμες είναι τέτοιες που το απαγορεύουν.
●Επί Αδαμιδη η ομάδα ήταν του κλωτσου και του μπάτσου αφού μπορούσε ο καθενας να μας νικήσει,τώρα η ομάδα είναι σε χειρότερη μοίρα από τότε.
●Επί Αδαμιδη διοικητικά δεν υπήρχε κάποιος ισχυρός να προστατέψει την ομάδα, σήμερα έγινε πρόεδρος της Σούπερ λιγκ ο Μαρινάκης.
●Επί Αδαμιδη μας έσφαξαν στο γόνατο και τερματίζαμε 50 βαθμούς πίσω από τον γαυρο,ακριβώς όπως τώρα.
●Επί Αδαμιδη η Μπαρτσελονα Άνω Τούμπας δεν τολμαγε καν να σκεφτεί ότι θα πιάσει κάποτε την ΑΕΚ,σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο και μας κατηγορούν ενώ μπορούσαμε να κυνηγήσουμε τον αφανισμό τους και δεν το κάναμε.
●Επί Αδαμιδη κάναμε την χάρη στον ΠΑΟΚ να μην τους κυνηγήσουμε για το καπνογονο στον Σαχα,τώρα ζητάμε να αρθεί η τιμωρία του οπλοφόρου που διέκοψε ματς για να παρακολουθήσει τον τελικό.
●Επί Αδαμιδη ήταν αδιανόητο να μας κλέψει οποιαδήποτε ομάδα σερί τελικούς με σκανδαλώδης αποφάσεις,πλέον έχει γίνει κανόνας.
●Επί Αδαμιδη ποτέ δεν είχαμε 3 χρόνια να κερδίσουμε ντέρμπι και με σημειωση ότι τα ματς με παοκ και Άρη δεν ήταν ποτέ ντέρμπι,σήμερα είναι ντέρμπι ακόμα και τα παιχνίδια με την Λαμία, τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ.
●Επί Αδαμιδη χρειάστηκε να βγει μπροστά η ορίτζιναλ και να αναλάβει την μάνα ΑΕΚ, σήμερα τα περισσότερα τμήματα φυτοζωουν,οι λογαριασμοί είναι μπλοκαρισμενοι, δεν καταφέραμε να πάρουμε κανένα τίτλο στα τμήματα που διεκδικούσαν κάτι ενώ πολλά ιστορικά τμήματα επι της ουσίας δεν υπάρχουν.
●Επί Αδαμιδη η παε ήταν υποχρεωμένη να πληρώνει την χρήση του σήματος της ΑΕΚ στην μάνα, σήμερα αντικατασταθηκε από την κάρτα φίλου που πληρώνει ο κοσμος και με εξαίρεση την περυσινή σεζόν δεν μάθαμε πόσες διατέθηκαν και που πήγαν τα χρήματα.
●Επί Αδαμιδη ποτέ μα ποτέ δεν πληρωναμε 40 ευρώ καπέλο για να αγοράσουμε εισιτήρια.
●Επί Αδαμιδη δεν θυμάμαι να τερματίσαμε ποτέ 5οι.
●Επί Αδαμιδη έπαιζε στην ΑΕΚ ο σκοκο και ο μπλανκο,σήμερα ο φρανσον.

Δεν τίθεται σύγκριση ανάμεσα στο ποιος πλήγωσε την ΑΕΚ και την ιστορία της περισσότερο,η μόνη διαφορά είναι πως επι Αδαμιδη ο κόσμος ήταν ενεργός και πάντα πρόθυμος να γίνει ασπίδα.

Σταματήστε να φοβάστε τι θα γίνει άμα φύγει ο Μελισσανιδης ή τι θα γίνει άμα μείνει. Ο μεγάλος φόβος είναι ως ποτε ο πήχης των απαιτήσεων του κόσμου της ιδέας ΑΕΚ,θα παραμένει χαμηλά και μακρυά από αυτό που επιτάσσει η ιστορία και το μέγεθός της.

Φίλοι Ενωσιτες αποφασίστε ποια ΑΕΚ αγαπάτε. Την ΑΕΚ που διοικούν οι επιχειρηματίες ή την ΑΕΚ που σας έμαθαν οι παππούδες σας?

Για ποια ΑΕΚ χτυπάει η καρδιά σας?

Την ΑΕΚ των γραβατομενων γιάπηδων στα vip της opaparena με τα χιλιάδες ευρώ ή την ΑΕΚ της “Αγιάς Σοφιάς” που δεν πρόλαβε ο Στέλιος Σεραφίδης?

Εμείς είμαστε με την ΑΕΚ για την οποία παλεύει ο λαος της μέχρι την νίκη…

Για την υπογραφή:
“Τα 101 σκυλιά της Δεκελειας”