AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς από τον Σέλουκ για τον Κριχόβιακ: Δεν είναι τίποτα ως ποδοσφαιριστής, επέστρεψε σαν τσαντισμένο κανίς

Με απαξιωτικά λόγια για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιαξ μίλησε ο Ντμίτρι Σέλουκ. Ο Ουκρανός ατζέντης παραχώρησε συνέντευξη στο «sportsdaily.ru» και -αναφερόμενος στο κατά πόσο δύνανται οι παίκτες με ρωσικό διαβατήριο να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα- αναφέρθηκε στον μέχρι πρότινος μέσο της ΑΕΚ.

«Το λέω μία και για πάντα. Μην συνδέετε το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Αφήστε τους πολιτικούς να φροντίσουν γι’ αυτά. Υπάρχει ένα πολύ καλό παράδειγμα, αυτό του Κριχόβιακ. Ακόμα κι εάν υπάρχει πίεση πάνω του -έφυγε, μετά κανείς δεν τον χρειάστηκε- επέστρεψε σαν τσαντισμένο κανίς. Επέστρεψε γιατί κανείς δεν πληρώνει και ως ποδοσφαιριστής δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν προβλήματα με τα ρωσικά διαβατήρια στην Ευρώπη. Μπορείς να πας και να παίξεις όπου θέλεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέλουκ.

Ο 32χρονος χαφ μετά τον δανεισμό του στην ΑΕΚ επέστρεψε στην Κράσνονταρ. Με τη ρωσική ομάδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και πλέον μένει να ξεκαθαριστεί το εάν παραμείνει στις τάξεις της.