AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δημοσίευμα για Τσιτσαρίτο και Αλμέιδα και η διάψευση της ΑΕΚ

Η άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ έχει ανοίξει την όρεξη στους ρεπόρτερ του Μεξικό που στέλνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλο στους κιτρινόμαυρους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες. Ωστόσο από την Ένωση τονίζουν πως δεν έχει ανοίξει η συζήτηση ακόμα για κανέναν ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν στο «El Futbolero Mexico» επιθυμία του Αλμέιδα είναι να πάρει στη νέα του ομάδα, τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες, της LA Galaxy, του MLS. Κι έναν ακόμη Μεξικανό ποδοσφαιριστή, τον οποίο δε κατονομάζει όμως. Μιλάμε για τον 33χρονο διεθνή φορ με τεράστια καριέρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γουέστ Χαμ και Σεβίλλη, πριν πάει στο MLS τη τελευταία διετία.

Στην ΑΕΚ… έτρεξαν να διαψεύσουν λέγοντας τα εξής: «για κανέναν παίκτη και για καμιά καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει ακόμη συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και τους ανθρώπους της ομάδας. Μετά την ολοκλήρωση και τυπικά της συμφωνίας με τον νέο προπονητή, προέχει αμέσως μετά η αναλυτική ενημέρωση του για τα ζητήματα της ομάδας, εν όψει της μελλοντικής ανάληψης των καθηκόντων του. Για την ΑΕΚ υπάρχει τώρα μόνο η προσπάθεια για την Ευρώπη. Όλα τα άλλα έπονται. Κατηγορηματικά δεν έχει ακόμη ανοίξει καμιά συζήτηση για ονόματα και μεταγραφές κι όλα αυτά τα ονόματα τα μαθαίνουμε κι εμείς από τα δημοσιεύματα».