AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικά μηνύματα για Πινέδα

Στην ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε από τη Θέλτα πως δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα για τη νέα σεζόν και στην πατρίδα του «βουίζει» ο τόπος πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη βλέποντας με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας.

Η προοπτική της ΑΕΚ του κάνει κλικ λόγω και της παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Ο Αργεντίνος τεχνικός παίζει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφικές κινήσεις των κιτρινόμαυρων, αφού υπό την καθοδήγησή του ο 26χρονος άσος έκανε τις καλύτερες σεζόν του στην Κρουζ Αζούλ.

Βέβαια υπάρχει ακόμα δρόμος. Η Θέλτα (που τον απέκτησε ως ελεύθερο τον Ιανουάριο) προτίθεται να τον πουλήσει και ασφαλώς δεν θα το κάνει με κάποιο μικρό ποσό. Η ΑΕΚ σε πρώτη φάση συζητά για δανεισμό, αλλά δεν αποκλείεται να μπει σε συζητήσεις ακόμη και για την αγορά του ποδοσφαιριστή, αφού ο νέος προπονητής της θεωρεί πως ο Πινέδα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για την ώρα ο ποδοσφαιριστής άρχισε προετοιμασία με την εθνική Μεξικού για τα προσεχή παιχνίδια του.