AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Σεγκούρα: Όλοι στα αποδυτήρια κλαίνε

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Προμηθέα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Κούρο Σεγκούρα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχάς, να συγχαρώ τον Προμηθέα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Δεν έχω μπροστά μου, τα στατιστικά δυστυχώς, αλλά σήμερα δεν έχουν σημασία τα στατιστικά. Αυτό που πρέπει να συζητήσουμε, είναι το πώς τελειώσαμε τη σεζόν. Δεν ξέρω πόσες ομάδες, πέρασαν όλα αυτά τα προβλήματα που πέρασε η ΑΕΚ όλη τη χρονιά και δεν τα έζησα προσωπικά, όλα αυτά τα προβλήματα, γιατί ήμουν εδώ, μόνο τους τελευταίους δύο μήνες.

Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι έχω μία τεράστια υπερηφάνεια, που προπόνησα αυτούς τους παίκτες. Ξεπέρασαν όλα τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν μέσα στη χρονιά. Παλέψαμε πάρα πολύ για να έχουμε την 4η θέση στην κανονική σεζόν και το πλεονέκτημα της έδρας στα Play Offs, αλλά δυστυχώς άλλες ομάδες έχουν πράγματα που εμείς δεν έχουμε. Όποιος θέλει, μπορεί να καταλάβει.

Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις όλα τα αποδυτήρια να κλαίνε δυστυχώς, γιατί θεωρούμε ότι αξίζαμε να είμαστε στα ημιτελικά. Το λιγότερο που αξίζαμε, ήταν ένα τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας και ο κόσμος μας, άξιζε ένα τρίτο παιχνίδι και σήμερα δεν μας άφησαν να το κάνουμε. Θα δούμε την ανάλυση του βίντεο, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετές σοβαρές λεπτομέρειες, που πρέπει να ξεχωρίσουμε.

Τέλος, θα ήθελα να θυμηθώ και να αναφέρω το όνομα του Στέφαν Γέλοβατς, που δυστυχώς δεν είχα την τύχη και την χαρά να τον προπονήσω, αλλά σας λέω ότι σήμερα όλοι στα αποδυτήρια ήθελαν να κερδίσουν και να του αφιερώσουν αυτή τη νίκη»