AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Δούκα στο Futsal

Η ΑΕΚ εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για τη διαιτητική αντιμετώπιση της ανδρικής ομάδας Futsal (και) στον 2ο Τελικό της Futsal Super League με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα.

Μετά την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας σε όλη τη σειρά των Ημιτελικών με αντίπαλο τον Ερμή Ζωγράφου, οι κ.κ. Χριστοδουλής και Αδαμόπουλος, που σφύριξαν και 3 αγώνες στα Ημιτελικά, στον αγώνα κόντρα στο Δούκα αποφάσισαν με το έτσι θέλω να μην καταλογίσουν πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας την ώρα που το παιχνίδι βρισκόταν στο 0-0 (δείτε χαρακτηριστική φωτογραφία στο τέλος της ανακοίνωσης).

Σε μία αναμέτρηση που είχε τηλεοπτική μετάδοση μέσω της πλατφόρμας INSTAT TV, αλλά και δεκάδες φιλάθλους στο Κλειστό του Λαυρίου, γίναμε μάρτυρες άλλης μίας απόφασης των διαιτητών εις βάρος της ομάδας μας. Και αναφέρουμε τη λέξη «απόφαση» γιατί μόνο ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και πρόκειται για πεντακάθαρη φάση που την είδαν ΟΛΟΙ.

Το γεγονός ότι αποφασίσαμε να μην εκδώσουμε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια των Ημιτελικών, σεβόμενοι το άθλημα και την ομοσπονδία, μάλλον ορισμένοι το εξέλαβαν ως αδυναμία. ΩΣ ΕΔΩ!

Απαιτούμε από την ΠΕΠΠΣ και την ΚΕΔ, οι κ.κ. Χριστοδουλής και Αδαμόπουλος να τιμωρηθούν παραδειγματικά και παράλληλα να μη ξανασφυρίξουν αγώνες της ΑΕΚ.

Η ομάδα μας και το άθλημα κάνουν βήματα μπροστά. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες που κάνουμε για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Αυτές οι επικίνδυνες διαιτητικές αποφάσεις μας κάνουν να αναρωτιώμαστε αν όντως οφείλονται σε απλά ανθρώπινα λάθη ή σε σκοπιμότητα. Ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να επανέλθουμε, γιατί θα έχει αποδειχθεί το δεύτερο. Αλλά επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.