AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οφρυδόπουλος: Είμαστε στο καλύτερο μομέντουμ ψυχολογικά και αγωνιστικά

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τονίζοντας πως η ομάδα είναι στο καλύτερο μομέντουμ ψυχολογικά και αγωνιστικά.

“Με όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει η ομάδα όλη τη χρονιά, για το συγκεκριμένο αγώνα και στο σημείο που βρισκόμαστε, είμαστε θεωρώ στο καλύτερο μομέντουμ και ψυχολογικά και αγωνιστικά” είπε αρχικά στη Nova ο τεχνικός της Ένωσης σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ για να προσθέσει:

“Σημασία έχει η φρεσκάδα και η ενέργεια που θα βγάλεις στον αγώνα μετά από μόλις δύο ημέρες προπονήσεων. Επίσης πρέπει να είναι ξεκάθαρο το πλάνο μας μέσα στο γήπεδο”.

Ο 48χρονος προπονητής της ΑΕΚ δεν συμφωνεί με το ότι ο Άρης παίζει για δύο αποτελέσματα λέγοντας μεταξύ άλλων πως: “Είναι ένα παιχνίδι που αν κάποια από τις δύο ομάδες θέλει να βγει Ευρώπη πρέπει να το κερδίσει”.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε επίσης για το τι θα πει στους παίκτες του, τι διαφορετικό βλέπει στο ματς του Άρη, αλλά και για το σημαντικότερο παιχνίδι της προπονητικής του καριέρας.