AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ενωτικός και ηγέτης ο Αγγελόπουλος στον ΕΣΑΚΕ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν κρύβεται. Το έχει δείξει από την πρώτη στιγμή όταν ανέλαβε τα ηνία της ΚΑΕ ΑΕΚ. Το έδειξε και στη χθεσινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήταν ο μόνος μεγαλομέτοχος μεταξύ των παρισταμένων, και παρόντος του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Χήνα, κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση-σωτηρίας 3ετούς διαρκείας, με αυξημένες αποδοχές για όλες τις ΚΑΕ από την ΕΡΤ (το συμβόλαιο με την οποία εκπνέει), πλην ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.

Ο κ. Αγγελόπουλος είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, ενώ παράλληλα επιχειρηματολόγησε κατά του αθέμιτου ανταγωνισμού, που προκαλεί η Ευρωλίγκα, η οποία παράλληλα «χρηματοδοτεί» με εγγυημένα έσοδα εκατομμυρίων τις ομάδες της. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ τόνισε πως οι ομάδες που συμμετέχουν στο BCL έχουν ελάχιστα εγγυημένα έσοδα, ενώ οι ΚΑΕ που δεν μετέχουν σε καμία διοργάνωση έχουν… μηδέν έσοδα. Από πλευράς ΠΑΟ, το «παρών» έδωσαν ο (παραιτηθείς) Πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος και ο διευθυντής Λειτουργίας, Σταύρος Ντίνος. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής του, Νίκος Λεπενιώτης.

Ο κ. Αγγελόπουλος για πολλοστή φορά έδειξε ενωτικός με ηγετική συμπεριφορά. Κάτι που φυσικά δεν πέρασε στα… ψιλά στις υπόλοιπες ΚΑΕ.