AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγώνας… διαμαρτυρίας ο αποψινός απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο κόσμος που θα βρεθεί απόψε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να διαμαρτυρεί για την αποτυχημένη χρονιά της ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00, Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ σε ένα ματς… αγγαρεία καθώς οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν με παίκτες από το “πάνω ράφι” να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Ο προπονητής της ομάδας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο τελευταίο του παιχνίδι στην ανδρική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σιμάνσκι και Τζαβέλλα, τον ανέτοιμο Αραούχο, τους τιμωρημένους Μάνταλο και Άμραμπατ, όπως και εδώ και καιρότους Σιμόες, Βράνιες και Γέβτιτς. Θα χρησιμοποιηθούν όσοι από τους «βασικούς» είναι διαθέσιμοι, αλλά και παίκτες με ελάχιστες ως… καθόλου συμμετοχές, όπως ο Σβάρνας στα στόπερ και ο Μουστακόπουλος (από τη Β’ ομάδα) στο κέντρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Μια πιθανή 11άδα για την ΑΕΚ είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Μουστακόπουλος, Κριχόβιακ, Τάνκοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία.