AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ στην ΑΕΚ: Χάνει τη σεζόν ο Αραούχο που υπέστη βαριά θλάση

Οι φόβοι της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν και ο Σέρχιο Αραούχο χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αργεντίνος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να παίξει σε άλλο ματς φέτος, καθώς η σεζόν τελειώνει σε 15-20 ημέρες. Ξεκίνησε θεραπεία για να προλάβει έστω και ένα παιχνίδι στη “μάχη” που θα δώσει η Ένωση για να βγει στην Ευρώπη, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να έχει τον Αραούχο στα εξής παιχνίδια: Αρχικά, την ερχόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ. Στην 7η αγωνιστική (08/05) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στην 8η την Τετάρτη 11 Μαϊου η Ένωση παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 14 Μαΐου, στην προτελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Άρη και τέλος στις 17 Μαΐου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30.