AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πάντα στην κορυφή το ΑΕΚ Vintage Volley

Με δύο νίκες συνέχισε το τμήμα Vintage Volley της ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 3-0 σετ εντός έδρας του ΑΟ Διονύσου και 3-0 εκτός έδρας του Αετού Μεταμόρφωσης για την 4η και 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου αντίστοιχα.

Η «Ένωση» έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, πρόσθεσε 6 βαθμούς στο σακούλι της και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κόντρα στον ΑΟ Διούσου, οι «κιτρινόμαυρες» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κατακτώντας τα 3 σετ με άνεση και σκορ 25-14, 25-16, 25-11.

Στο ντέρμπι του ομίλου με την ομάδα της Μεταμόρφωσης, η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης, καθώς δεν άφησε περιθώρια στη γηπεδούχο ομάδα φτάνοντας στο τρίποντο.

Η αρχηγός και Team Manager του τμήματος, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: «Πήραμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στη Μεταμόρφωση με σκορ 3-0 σετ και φιγουράρουμε μόνες στην κορυφή και αήττητες. Η ομάδα πηγαίνει… «τρένο», κοιτάει μόνο μπροστά και δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος για εμάς. Σεβόμαστε κάθε ομάδα και δεν υποτιμάμε κανέναν, όμως η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση φαίνεται στις αγωνιστικές επιτυχίες και τα αποτελέσματα. Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα που δουλεύει, αλλά περνάει και καλά. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου».

ΑΕΚ – ΑΟ Διονύσου 3-0
Τα σετ: 25-14, 25-16, 25-11.

ΑΠΣ Αετός Μεταμόρφωσης – ΑΕΚ 0-3
Τα σετ: 21-25, 14-25, 21-25.