AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λάτσι ζήτησε το αυτονόητο από την ΑΕΚ: Θέλω να παίξω σε ανδρική ομάδα, θέλω να φύγω

Η ΑΕΚ τρώει τα παιδιά της; Η ΑΕΚ δεν δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά; Και οι δύο απαντήσεις είναι ναι! Όλα αυτά τα χρόνια ή έστω από την επιστροφή της Ένωσης από τη Γ Εθνική στη Super League 1, αρκετά παιδιά της κιτρινόμαυρης ακαδημίας πήραν ευκαιρίες αλλά κανέναν από αυτά δεν στέριωσε στην πρώτη ομάδα. Δεν κάνουν, δεν τους έδωσαν πίστωση χρόνου ή συνεχώς άλλαζε ο σχεδιασμός; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Η νέα είδηση έχει να κάνει με τον Ζίγκα Λάτσι. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ φαίνεται να επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και τους εξέφρασε την επιθυμία του να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. “Θέλω να παίξω σε ανδρική ομάδα, θέλω να φύγω”, ήταν μεταξύ άλλων το μήνυμα του νεαρού στόπερ.

Όχι άδικα από τη στιγμή που εν μία νυκτί και ενώ πέρυσι υπολογιζόταν για τα στόπερ της ομάδας, ξαφνικά δεν χωρά σε αυτά. Ο Λάτσι θεωρεί πως το επίπεδο της Super League 2 είναι αρκετά χαμηλό και δεν βοηθά στην εξέλιξη του και θέλει πάση θυσία να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, ακόμα και αν αυτό συμβεί μακριά από τους κιτρινόμαυρους.

Η επιθυμία του Λάτσι φαίνεται πως δεν χαλάει την ΑΕΚ, η οποία δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, σε περίπτωση που δεν υπολογίζεται και από τον νέο προπονητή που θα έρθει, όποιος και αν είναι αυτός.

Θυμίζουμε πως ο ταλαντούχος στόπερ αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 από την Μούρα και παρότι ήταν βασικός σε αρκετά ματς της περσινής χρονιάς, έχει τεθεί εκτός πλάνων τη φετινή χρονιά.

Αγωνίζεται μόνο με την ΑΕΚ Β, μετρώντας 17 συμμετοχές και έχει φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας μόλις 1 φορά και αυτή για το κύπελλο Ελλάδος κόντρα στην Κηφισιά.