AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αρχή της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν θα βρει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Η διοίκηση της ΑΕΚ υπέγραψε σύμβαση χρήσης με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρησιμοποίηση του σταδίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Αυτή η συμφωνία βρίσκει την Ένωση να κάνουν την αρχή της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας μέχρι να είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε αυτή τη σύμβαση, αφενός για να είναι καλυμμένοι από πλευράς έδρας μέχρι να πάρουν το πράσινο φως για να μπουν στο νέο τους γήπεδο, όσο και για τα καλοκαιρινά προκριματικά στο Europa Conference League (εφόσον η ομάδα προκριθεί στην Ευρώπη), που σε κάθε περίπτωση δεν θα προλάβει να τα δώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης η ΑΕΚ έπρεπε για την εγχώρια και ευρωπαϊκή της αδειοδότηση να καταθέσει σύμβαση με αδειοδοτημένο γήπεδο και φυσικά δεν θα μπορούσε να καταθέσει σύμβαση με γήπεδο υπο διαδικασία αδειοδότησης.

Η υπογραφή της σύμβασης σημαίνει πως βρέθηκε λύση για τη χρήση του σταδίου και για τη συναυλία των Iron Maiden στις 16 Ιουλίου, αλλά και για την Super Ειδική του Ράλι Ακρόπολις που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.