AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ειρωνείες οπαδών της ΑΕΚ σε Τζαβέλλα

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη δεν άρεσε στον κόσμο που όχι μόνο αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, αλλά δέκα εξ αυτών αποφάσισαν να μείνουν μέχρι πολύ αργά έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και να τα… βάλουν με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Οι ατάκες των οπαδών της ΑΕΚ ήταν ειρωνικές προς τον Έλληνα στόπερ και μεταξύ άλλων του είπαν: «Μπράβο Γιώργο, τα καταφέρατε πολύ καλά πάλι», «Γιωργάρα έτσι σας θέλουμε, τιμάτε τη φανέλα», «τι χαρά μας δώσατε πάλι, σας ευχαριστούμε», ήταν μερικά από αυτά που ακούστηκαν. Ο παίκτης αντέδρασε ψύχραιμα, χωρίς να στραφεί προς τους οπαδούς, που ήταν σε απόσταση… αναπνοής και χωρίς αστυνομική παρουσία εκείνη τη στιγμή.

Το παράδοξο του πράγματος ήταν πως ενώ συνέβαιναν αυτά, ένας πατέρας με το παιδάκι του, πήγαν στον Τζαβέλλα και ζήτησαν να φωτογραφηθεί με το παιδάκι, κάτι που ο διεθνής αμυντικός έκανε. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε εκεί μπροστά από την έξοδο των επισήμων κι έφυγε. Το μόνο άσχημο που συνέβη, ήταν ένα αντικείμενο στο αμάξι, τη στιγμή που ξεκινούσε.