AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δίψα της ΑΕΚ για την κούπα

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στον ΔΑΚ Λευκόβρυσης της Κοζάνης ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του F4 του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Εκεί ο προπονητής της ΑΣΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και τις τέσσερις ομάδες που απολύτως δίκαια είναι σε αυτό το φάιναλ φορ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε άξιους Έλληνες προπονητές. Έχουμε ξεκουραστεί ύστερα από μια πολύ βαριά χρόνια. Έχουμε καθαρό μυαλό, καλή ενέργεια και αισθάνομαι ότι με τη δίψα που έχουμε, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αισθάνομαι την ομάδα μου ότι είναι σε καλή κατάσταση για να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο ίντερ της Ένωσης, Χριστόδουλος Μυλωνάς είπε: «Χρονιά πολλά σε ολους. Έχουμε κάνει μια γεμάτη σεζόν. Έχει έρθει όμως τώρα η ώρα για τα δύο τρόπαια. Όπως και πέρυσι, θέλουμε να τα κατακτήσουμε και τα δύο. Πιστεύω ότι έχουμε μία δυνατή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να περάσουμε πρώτα στον τελικό και μετά να πάρουμε το τρόπαιο».