AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Διπλό στον Αρίωνα Περιστερίου η ΑΕΚ Vintage Volley

Με 3-2 σετ πέρασε από την έδρα του Αρίωνα Περιστερίου η ομάδα Vintage Volley της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.

Οι «κιτρινόμαυρες», παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς ορισμένες αθλήτριες που ταλαιπωρούνται από ίωση και τραυματισμούς, κατάφεραν να πάρουν τη μεγάλη νίκη, την 3η σε ισάριθμους αγώνες.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές στον αγώνα, με 0-1 και 1-2 σετ, η αντίπαλη ομάδα το έφερε στα ίσια, όμως στο τάι μπρέικ μίλησε η ψυχή της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα η αρχηγός της ΑΕΚ, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: «Το καλό κοουτσάρισμα και η τακτική της προπονήτριας μας, Γιούλης Μπατουδάκη, καθώς και η εμπειρία και η ψυχραιμία των αθλητριών της ομάδας μας στις κρίσιμες φάσεις έφεραν τη νίκη. Οι συμπαίκτριές μου, έδωσαν την ψυχή τους στο παιχνίδι και έδειξαν άλλη μία φορά ότι η λέξη ήττα δεν υπάρχει για εμάς. Τις ευχαριστώ όλες και μία μία ξεχωριστά για αυτό που έχουμε φτιάξει. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα, καθώς έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Επόμενος αγώνας την Κυριακή (17/04, 17:00), όταν και υποδέχεται τον ΑΟ Διονύσου, ενώ τη Δευτέρα (18/04) φιλοξενείται από τον Αετό Μεταμόρφωσης.

Αρίων Περιστερίου – ΑΕΚ 2-3

Τα σετ: 24-26, 25-18, 26-28, 25-23, 09-15.