AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δεν τα κατάφεραν οι πολίστριες της ΑΕΚ κόντρα στον Εθνικό

Η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ σε ένα σκληρό παιχνίδι με τον Εθνικό ΟΦΠΦ, γνώρισε την ήττα με 14-7 στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, για την 14η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκε να χάνει με δύο τέρματα (3-5), αλλά το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν αυτό που «κόστισε» στις «κιτρινόμαυρες. Η ΑΕΚ έβαλε μόνο ένα γκολ, αλλά δέχθηκε 4 με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η διαφορά (4-9). Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο «Δικέφαλος» δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο τέρμα και δέχθηκε άλλα δύο. Η εικόνα δεν άλλαξε και στο τέταρτο οκτάλεπτο και ως εκ τούτου, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 14-7. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλήτριες της ΑΕΚ έδωσαν από ένα τριαντάφυλλο στις αντίστοιχες του Εθνικού, για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 7-14

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-4, 0-2, 3-3.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Κάσεϊ 3, Κάσσαρη, Κοβάσεβιτς, Γαβαλά, Μαστρόκαλου 1, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Μπεκρή, Βαμβακάρη, Ζαχαρίου.

Εθνικός (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου, Χαραλαμπίδη Ι. 2, Ελληνιάδη 2, Κοντωνή 2, Πάρκες, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλ. 4, Ρακιντζή, Χαραλαμπίδη Στ. 2, Μπενέκου 1, Μπερίκου Ιο., Φερεντίνου, Γκότζια, Καραμπέτσου 1.