AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΕΚ και Πέρα Κλουμπ πάντα μαζί

Στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν το Σάββατο (02/04) μέλη του ΔΣ του ΑΣ Πέρα Κλουμπ, ύστερα από σχετική πρωτοβουλία της Προέδρου της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνας Σούκερη-Παπασταμάτη.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ και της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, υποδέχθηκαν στα Γραφεία του Συλλόγου τους παράγοντες του προπομπού της «Ένωσης», προεξάρχοντος του Προέδρου ΑΣ Πέρα Κλουμπ, Ανδρέα Ρομπόπουλου.

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο B’ Αντιπρόεδρος, Λευτέρης Αρχόντης, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Κατσαδήμας, και η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη.

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, το οποίο χαρακτηρίστηκε και από συγκινησιακή φόρτιση, λόγω των σχέσεων των δύο Συλλόγων, οι συζητήσεις είχαν… αμιγώς «κιτρινόμαυρο» χαρακτήρα. Οι άνθρωποι του Πέρα αναφέρθηκαν στο πως νιώθουν όλοι για την Ελλάδα και την ΑΕΚ και στους δεσμούς που δεν πρέπει ποτέ να χαθούν. Από πλευράς ΑΕΚ και Λέσχης, τονίστηκε η ιστορική σημασία του Συλλόγου του Πέρα, που ποτέ δεν φεύγει από τη σκέψη ολόκληρης της οικογένειας της ΑΕΚ και την ανάγκη για ακόμα στενότερη επαφή για τη διατήρηση και ανάπτυξη της Ιδέας της Πόλης.

Φυσικά δόθηκαν εκατέρωθεν αναμνηστικά δώρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση των ανθρώπων του Πέρα Κλουμπ, τόσο στα Γραφεία του Συλλόγου και την τροπαιοθήκη, όσο και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά OPAP ARENA».

Οι παράγοντες του Πέρα Κλουμπ, εμφανώς συγκινημένοι, έμειναν άναυδοι από τη μεγαλοπρέπεια του νέου γηπέδου και ευχήθηκαν τα καλύτερα, ενώ τόνισαν πως ανυπομονούν να παρακολουθήσουν και οι ίδιοι από κοντά έναν αγώνα της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος των ξεναγήσεων, ο Πρόεδρος του Μπασκετικού Τμήματος, Στέλιος Μουχλίδης, παραβρέθηκε στον αγώνα Χάντμπολ της ΑΕΚ με αντίπαλο την Πυλαία, όπου και παρέλαβε από τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ και Διοικητικό ηγέτη του τμήματος, Σταμάτη Παπασταμάτη, μία φανέλα και ένα λάβαρο της ΑΕΚ.

ΑΕΚ και Πέρα Κλουμπ πάντα μαζί!