AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Όλοι στο «Γ. Κασιμάτης» για τα κορίτσια της ΑΕΚ και την απονομή!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την εξασφάλιση της ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ επικράτησε των Αγίων Αναργύρων, η «Ένωση» υποδέχεται το Σάββατο (16/04, 17:00) την Δόξα Βύρωνα στο «Γ. Κασιμάτης», στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Φάσης του 1ου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ΑΕΚ είναι μεν αδιάφορη βαθμολογικά αφού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, αλλά θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να κλείσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά.

Οι αθλήτριες της ΑΕΚ, αλλά και η διοίκηση της ομάδας, περιμένουν να δώσουν δυναμικό «παρών» οι φίλοι της ΑΕΚ στο γήπεδο, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κούπα και την άνοδο των κοριτσιών μας!

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα από το AEK A.C. TV.

Ο Κώστας Κότσιρας αναμένει την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ώστε να κατασταλάξει στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Η Λευκοθέα Φάζου μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Αν και μαθηματικά έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη για να κλείσει ιδανικά αυτή η σπουδαία χρονιά για την ομάδα μας! Εύχομαι να γίνειν ένα όμορφο παιχνίδι και στο τέλος να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας και επίσημα πλέον αυτή την ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ».

Επίσης, η Βασιλική Κίτσιου μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Παρόλο που ανεβήκαμε ήδη στην Α1 και επιτεύχθηκε ένας από τους στόχους μας, μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με την Δόξα Βύρωνα και θελουμε την νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό τον αγώνα, καθώς είναι και ο τελευταίος της χρονιάς. Εννοείται πως θα μπούμε όλες συγκεντρωμένες δίνοντας το 100%, προετοιμασμένες ψυχολογικά και αξιοποιώντας ό,τι έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».