AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ταξίδι σταμάτησε στα ημιτελικά για την Κ17 της ΑΕΚ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Άρη με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Super League K17, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με το ταξίδι να σταματά κάπου εδώ. Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι πήραν χρήσιμες εμπειρίες ενόψει της συνέχειας της ποδοσφαιρική τους καριέρας.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 14′ άνοιξε το σκορ μετά από φάση διαρκείας και σουτ του Μακρή που κόντραρε στο σώμα του Γιαματζίδη. Στο 37′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Σταυρόπουλος πλάσαρε άουτ. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε δύο λεπτά μετά, με το πλασέ του Χατζηνικολάου να φεύγει πάνω από τον τερματοφύλακα Καρακασίδη.

Στο 71′ ο Καραντζής με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 86′ ο Τανούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3 για τον Άρη με την ΑΕΚ να μην μπορεί να μπει σε καμία περίπτωση στον αγώνα και να γνωρίζει μια δίκαιη ήττα – αποκλεισμό.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος (55′ Καντίου) Γιαματζίδης, Κοσίδης, Χατζηνικολάου (68′ Γεωργαλής), Μαρούτσης , Κρουσελνίτσκι (68′ Κολιμάτσης), Μούτσα (55′ Πετράτος) Ανδρικόπουλος, Κοντάκης (25′ Γεωργέας) Κοντορουχάς.

ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Καρακασίδης, Κράνιας (74′ Καλτσάς), Τανούλης, Τσομπανίδης, Σεβαστίδης, Αλμύρας, Καρυπίδης (74′ Κοντονικολάου), Μακρής (88′ Δήμου), Τσαλίκογλου (69′ Καραντζής), Σταυρόπουλος (88′ Παπακωνσταντίνου), Αμπεριάδης.