AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα για όλα για τη “λαβωμένη” Βασίλισσα απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας

Η “λαβωμένη” ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:00, ΕΡΤ3) τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 16η αγωνιστική της Basket League. Η Βασίλισσα έχει ρεκόρ 6-8 και είναι στην 6η θέση, ενώ ο Απόλλωνας έχει 5-9 από τη μεριά του.

Ο Στέφανος Δέδας για μια ακόμη φορά έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, με τα τελευταία να είναι αυτά των Μαυροειδή και Πετρόπουλου που χθες μπήκαν στο νοσοκομείο, με υψηλό πυρετό, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο ασθενής, Μιχάλης Καρλής.

Υπάρχουν ήδη οι απουσίες των Έρικ Γκρίφιν, Μπράιαν Ανγκόλα και Κώστα Σαξιώνη, ενώ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν το ντεμπούτο τους, οι Κιθ Λάνγκφορντ και Αντώνης Κόνιαρης. Το μόνο θετικό είναι ότι λογικά θα επιστρέψουν οι Νίκος Παππάς και Άντι Ράουτινς.

Όσοι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν να βρεθούν δίπλα στους κιτρινόμαυρους θα πρέπει να αγοράσουν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα:

«-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10, 12, 15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

-Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα».