AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο στόχος είναι ένας! Μόνο νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλει η ΑΕΚ!

Μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο η ΑΕΚ ψάχνει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο αποψινό (19:30, Cosmote Sport 1) παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Με νίκη η Ένωση θα διατηρηθεί στην 3η θέση παίρνοντας μια σημαντική ανάσα στη μάχη που δίνει για την έξοδό της στην Ευρώπη. Φυσικά το εύκολο των κιτρινόμαυρων δεν θα είναι εύκολο που ναι μεν θα βρουν απέναντί τους μια κουρασμένη από την ευρωπαϊκή της αναμέτρηση στη Γάνδη ομάδα, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα ρίξει απευθείας στα βαθιά το μεγάλο απόκτημα της ομάδας, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος άλλωστε διαθέτει τόσο την ποιότητα όσο και την αγωνιστική ετοιμότητα να ανταποκριθεί. Εκτός μάχης για την Ένωση θα είναι οι Σιμόες, Λε Ταλέκ, Γέβτιτς και Σβάρνας, αλλά διαθέσιμος είναι τελικά ο Λιβάι Γκαρσία που ξεπέρασε την ίωση.

Aναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Φράνσκον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Μια πιθανή 11άδα για τον Οφρυδόπουλο φαίνεται πως θα είναι η εξής σε σχηματισμό 4-2-3-1: Στάνκοβιτς, Μισλέν, Τζαβέλλας, Βράνιες ή Μήτογλου, Μοχαμάντι, Κριχόβιακ, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο.