Γκαρσία: Να συνεχίσω να εξελίσσομαι στην ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στο κανάλι της Ομοσπονδίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, καθώς βρίσκεται στην πατρίδα του για τα ματς απέναντι στα Μπαρμπέιντος και τη Γουιάνα.

Ο 24χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, αλλά στον αδερφό του, Τζούντα, ο οποίος είναι επίσης μαζί του στην εθνική.

Ερωτηθείς για τον ίδιο και τη σεζόν που έχει στην ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία τόνισε: «Είχα κάποιες καλές και κακές στιγμές, κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά ελπίζω πως θα τελειώσω τη σεζόν με κάποια καλά στατιστικά».

Σχετικά με τον αδελφό του Τζούντα, είπε: «Τα πάει καλά. Από τον Ιούλιο και μετά είχε ένα θετικό ξεκίνημα και ελπίζω να εξελιχθεί και να κάνει ακόμη περισσότερα».

Για το πως αισθάνεται αυτή τη στιγμή στην καριέρα του, ο Λιβάι Γκαρσία ανέφερε: «Αισθάνομαι καλά, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, νιώθω λίγο πιο ολοκληρωμένος. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για να εξελιχθώ σε πράγματα που μου έλειπαν. Κάθε χρόνο βλέπω όλο και περισσότερη βελτίωση και ελπίζω να συνεχίσω την εξέλιξη και να γίνω ο παίκτης που θέλω να είμαι».