AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελαφρύς μυϊκός τραυματισμός στους οπίσθιους μηριαίους για τον Λιβάι Γκαρσία

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι ανησυχητικό. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο εξτρέμ της ΑΕΚ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έδειξαν πως έχει υποστεί ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά. Ο ίδιος πρόλαβε τη μεγαλύτερη ζημιά βγαίνοντας αλλαγή στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά δύσκολα να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Ίσως παρθεί η απόφαση από το ιατρικό τιμ σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο να προφυλαχθείώστε να μπει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και να επιστρέψει στα πλέι οφ.

Από κει και πέρα, ο Ντάρκο Γέβτιτς επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας και είναι στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ενώ οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι δύο τελευταίοι είναι εκτός μάχης, όπως και οι τιμωρημένοι Βράνιες (συμπλήρωσε επτά κάρτες), Ρότα και Λε Ταλέκ (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του).

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 17.00.