AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Εθνικό

Την ήττα με 12-9 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Εθνικό Πειραιώς, για την 3η αγωνιστική του Group 2 της Β’ Φάσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, η «Ένωση» αν και είχε το πάνω χέρι στο ξεκίνημα του αγώνα, ένα κακό οκτάλεπτο και συγκεκριμένα το δεύτερο, της στέρησε τη νίκη που θα την έφερνε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, αντέδρασε άμεσα. Με «σκληρή» άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη απάντησε με σερί 3-0 και πέρασε μπροστά στο σκορ (3-1).

Στο β’ οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι με πίεση σε όλη την πίσινα και όπλο τους τις κόντρες, δυσκόλεψαν την άμυνα του «Δικεφάλου». Το επιμέρους 7-3 του οκταλέπτου έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Πειραιά, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν πίσω στο σκορ με 6-8.

Στο γ’ οκτάλεπτο, η ΑΕΚ προσπάθησε να επανέλθει στο παιχνίδι και να φέρει το ματς στα ίσια. Όμως, οι χαμένες επιθέσεις και τα λάθη σε κρίσιμα σημεία, αλλά και η πολύ καλή εμφάνιση του αντίπαλου γκολκίπερ, κράτησε την ΑΕΚ χαμηλά στο σκοράρισμα (7-9).

Στο δ’ οκτάλεπτο, οι αθλητές του Δημήτρη Μάζη τα έδωσαν όλα από το ξεκίνημα της περιόδου. Παρά τις ομηρικές «μάχες» στην πισίνα και την υπερπροσπάθεια των «κιτρινόμαυρων», το ροζ φύλλο αγώνα κατέληξε στα χέρια της ομάδας του Πειραιά με 12-9.

ΑΕΚ – Εθνικός ΟΦΠΦ 9-12
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-7, 1-1, 2-3.