AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι 100% σίγουρο πως θα συνεχίσει στην Πορτογαλία ο Σάντος, ελπίζει η ΑΕΚ να τον κάνει δικό της

Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να είναι διακαής πόθος της διοίκησης της ΑΕΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν έχει “κλειδώσει” για τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Στην Ένωση εξετάζουν κι άλλους φακέλους προπονητών που θα μπορούσαν να βγάλουν από το αγωνιστικό αδιέξοδο την ομάδα και να την επαναφέρουν στην κορυφή!

Σύμφωνα πάντως με τους Πορτογάλους ο Σάντος δεν είναι 100% σίγουρο πως θα συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής τους ομάδας μέχρι τα τελικά που θα γίνουν τον Νοέμβριο. Θυμίζουμε πως η Πορτογαλία έγινε τεράστιο φαβορί για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Ιταλίας, καθώς θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τα Σκόπια.

Ακόμη όμως κι αν τελικά ο Σάντος οδηγήσει την ομάδα στο Κατάρ, στην ΑΕΚ δείχνουν διατεθειμένοι να τον περιμένουν. Άλλωστε την περίοδο του Μουντιάλ θα διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα και ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου θεωρητικά θα μπορεί ταυτόχρονα να εργαστεί και στις δύο ομάδες. Όπως και να’ χει, το θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα και ο Σάντος, που έχει συμβόλαιο με την Πορτογαλία ως το 2024, θα αποφασίσει άμεσα τι θα πράξει.