AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Απαλλάχθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ για οφειλές σε Χρυσικόπουλο, Γκίκα και Μωραΐτη

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως απαλλάσσει την ΚΑΕ ΑΕΚ για οφειλές σε πρώην παίκτες της, δηλαδή τους Χρυσικόπουλος, Γκίκα και Μωραΐτη. Επίσης απαλλάχθηκε και η ΚΑΕ Άρης για υποθέσεις χρεών σε παίκτες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ –ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) της κατηγορίας της μη τήρησης των διακανονισμών που υποβλήθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας αδειοδότησης με τους αθλητές ΛΙΝΟ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΚΙΚΑ και ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΩΡΑΪΤΗ αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Απαλλάσσεται η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ – 2003 KAE) της κατηγορίας της μη τήρησης της από 15-6-2021 συμφωνίας- διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ προς τον καλαθοσφαιριστή της κ. VLADIMIR DRAGISEVIC, η οποία υποβλήθηκε στον ΕΣΑΚΕ υπόψη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, στα πλαίσια της διαδικασίας απόκτησης δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.