ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Υποκρισία για το πανό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παρέμβαση εισαγγελέα που ζητά να ανοίξουν οι κάμερες για να δει ποιοι το έβαλαν

Η υποκριτική στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Χθες στην Τούμπα τοποθετήθηκε πανό απέναντι από τα επίσημα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πέταλο των οργανωμένων το οποίο έγραφε: “Αδέρφια κρατάτε γερά”. Το AEK24HOURS (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) από την πρώτη στιγμή ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα, ο οποίος μία μέρα μετά φαίνεται πως μας διάβασε και αναλαμβάνει πλέον δράση.

Αρχικά, το πανό το τοποθέτησαν στο κέντρο του γηπεδου, για να το “πιάνει” η τηλεοπτική κάμερα και, στη συνέχεια, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί, το μετέφεραν στη Θύρα 4. Όλα αυτά, υπό την ανοχή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μια μέρα μετά, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, και αφού επέτρεψε στο πανό της ντροπής να περιφέρεται στην Τούμπα, δεν έβγαλε, καν, ανακοίνωση και, απλά, αρκέστηκε σε μια διαρροή.

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η ακόλουθη:

“Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων”.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η είδηση πως υπάρχει κνητοποίηση από τις δικαστικές αρχές για το πανό-ντροπή στην Τούμπα. Οι εξελίξεις αφορύν το δικαστικό μέτωπο καθώς παρενέβη εισαγγελέας, ξεκινώντας προκαταρκτική έρευνα, έχοντας ζητήσει να «μιλήσουν» και οι κάμερες της Τούμπας.

Συγκεκριμένα θα αναζητηθεί και η σχέση εκείνων που ανήρτησαν το εν λόγω πανό με την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη, με τον πρώτο λόγο να ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο κλειστό σύστημα παρακολούθησης της αστυνομίας προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.