AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε τα πράγματα δύσκολα στην ΑΕΚ, καθώς ένας στόχος χάθηκε, όπως φαίνεται να έχει χαθεί εδώ και καιρό και το πρωτάθλημα κατά την τελευταία ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες.

Στην προπόνηση της Πέμπτης το κλίμα ήταν βαρύ. Δεν υπήρχε διάθεση για κουβέντα ή πλάκα από κανένανα. Φυσικά έπαιξε ρόλο και η παρουσία αστυνομικής δύναμης που προληπτικά υπήρχε στα Σπάτα υπό το φόβο αντιδράσεων οπαδών της ομάδας.

Σε αντίστοιχη διάθεση ήταν και ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα δεν έκανε ομιλία ή ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του για αγώνα προ προηγήθηκε. Οι ποδοσφαιριστές πήγαν αμίλητοι στα Σπάτα, έκαναν τα προγράμματά τους κι αποχώρησαν, χωρίς πολλά-πολλά.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι ρίχνουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκτός μάχης θα είναι σίγουρα οι Στάνκοβιτς και Μάνταλος, αλλά επανέρχεται ο Μοχαμάντι και διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Βράνιες. Σήμερα θα φανεί αν θα προκύψει τιμωρία του Τζαβέλλα για τη συμπεριφορά του μετά το γκολ της (προσωρινής) ισοφάρισης στο ματς με τον Άρη. Ο διεθνής αμυντικός κινδυνεύει με «καμπάνα» δύο αγωνιστικών.