ΣΚΕΨΕΙΣ

Το πουσάρισμα των αυλοκολάκων για επιστροφή Ντέμη και Σάντος

Ντέμης Νικολαΐδης – Φερνάντο Σάντος. Δένει το πακετάκι επιστροφής τους στην ΑΕΚ. Μας το φέρνουν με τον τρόπο τους οι αυλοκόλακες της ΠΑΕ μέσω των δικών τους ΜΜΕ. Το πουσάρισμα που γίνεται τις τελευταίες μέρες δεν έχει προηγούμενο. Αν και η σκέψη για επιστροφή του πρώην προέδρου έχει αρχίσει να “φαίνεται” από το διωγμό του Λυσσάνδρου με την ανάληψη του Κοσμά ως CEO. Μην το ξεχνάμε κι αυτό. Δεν ξέρω βέβαια στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της ομάδας μας πως θα φαινόταν αυτή η επιστροφή. Απ’ όσο γνωρίζω δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό γιατί τα φάουλ είναι πάρα πολλά!

Στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ή καλύτερα από αυτό που θέλουν να βγαίνει προς τα έξω είναι πως ο Σάντος αποτελεί τον διακαή πόθο του Μελισσανίδη, τη στιγμή που δεν υπάρχει κουβέντα από τον ίδιο για τον Αργύρη Γιαννίκη παρά μόνο έχουμε μείνει στη στήριξη και στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024. Θα μπορούσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ να πει “σε ευχαριστώ Αργύρη, έπεσα έξω και με σένα αλλά δεν κάνεις για την ΑΕΚ που ονειρεύομαι να φτιάξω”. Δεν το έχει πει όμως.

Παρόλα αυτά ο Σάντος συνεχίζει με τον έναν ή το άλλο τρόπο να “παίζει” γιατί πρέπει να “παίζει”. Θυμίζω πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο 2,5 χρόνια ακόμη με την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας και μέχρι τέλη Μαρτίου δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση με την πλευρά του 67χρονου τεχνικού. Μέσα σε αυτό βάλτε πως αν η Εθνική Πορτογαλίας δεν προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ, δηλαδή μετά από περίπου 50 ημέρες, είναι άλλη κουβέντα για το αν θα μπει σε διαπραγμάτευση για να αναλάβει ξανά την ΑΕΚ. Τίποτα δηλαδή δεν είναι σίγουρο. Όλα είναι στον… αέρα!

Αυτό που κάνει η διοίκηση της Ένωσης είναι να αγοράζει χρόνο για τον Αργύρη Γιαννίκη, σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί αυτή τη στιγμή σοβαρός άνθρωπος και προπονητής για τρεις μήνες δεν μπορεί να έρθει! Συν το γεγονός πως επειδή ο Μελισσανίδης σκέφτεται με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι και πόσες αλλαγές πρέπει να γίνουν ώστε η ΑΕΚ να γίνει και πάλι ΑΕΚΑΡΑ. Και δεν μιλάω μόνο για προπονητή