AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη πρώην παίκτης της ΑΕΚ για οδήγηση υπό κατάσταση μέθης και αντίσταση κατά της Αρχής

Όσο καλές εντυπώσεις είχε αφήσει ποδοσφαιρικά και εντός γηπέδου, τόσο κακές είχε αφήσει εκτός γηπέδου. Πρώην παίκτης της ΑΕΚ συνελήφθη για οδήγηση υπό κατάσταση μέθης και αντίσταση κατά της Αρχής.

Πρόκειται για τον Μπράιτ Ενομπακάρε. Σύμφωνα με τα ισραηλινά Μέσα, ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ένωσης και νυν της Χάποελ Ιερουσαλήμ συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, ενώ υπάρχει και η κατηγορία για αντίσταση κατά της Αρχής. Μάλιστα, η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό του φέρεται να ήταν 20 φορές μεγαλύτερη από το επιτρεπτό όριο, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα στον δρόμο Τελ Αβίβ-Ιερουσαλήμ.

Ο 24χρονος Νιγηριανός αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε την εγγύηση η Χάποελ κι εν συνεχεία τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό για τρεις μέρες.

Θυμίζουμε ότι ο Ενομπακάρε αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να λύνεται στις 5 Οκτωβρίου του ίδιου έτους! Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 15 λεπτά, κόντρα στη Λαμία στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, βρίσκοντας βέβαια δίχτυα.