AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Παίρνει 500 εισιτήρια/προσκλήσεις η ΑΕΚ για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας

Αλλαγή δεδομένων με την παρουσία κόσμου στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου και στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας αφού με κυβερνητική εξαίρεση θα το παρακολουθήσουν περίπου 2000 θεατές.

Ύστερα από πιέσεις του Βαγγέλη Λιόλιου και με την συμπαράσταση των τεσσάρων ομάδων (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Προμηθέας), η ομοσπονδία κατάφερε και πήρε ειδική άδεια από την κυβέρνηση για παρουσία κόσμου στις εξέδρες στα “Δύο Αοράκια”.

Το σύστημα διεξαγωγής του Final Four στο ελληνικό Κύπελλο επιστρέφει μετά από 18 χρόνια (18-20 Φεβρουαρίου) και σύμφωνα με νέα ΚΥΑ, η διοργάνωση εξασφάλισε ειδική άδεια για αυξημένο ποσοστό παρουσίας θεατών στο γήπεδο.

Αυτό σημαίνει πως από τα περίπου 500 άτομα (10%) που θα παρακολουθούσαν τα παιχνίδια, θα τα χαρούν πλέον περίπου 2000. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων αφού πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ αυστηρά ύστερα από τις δυσάρεστες εξελίξεις με την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Το πλεονέκτημα της υπόθεσης είναι πως στην Κρήτη έχουν διοργανώσει και στο παρελθόν ανάλογες διοργανώσεις και τις έφεραν εις πέρας.

Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί προάγγελο πως από την εβδομάδα που ξεκινά στις 21 Φεβρουαρίου θα αυξηθεί το ποσοστό παρουσίας οπαδών σε όλα τα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα.