ΣΚΕΨΕΙΣ

Όσο κι αν προσπαθείτε να εξαφανίσετε την ΑΕΚ που αγαπάμε, εμείς θα είμαστε εκεί!!!

Τελικά μάθαμε αν ο Δημήτρης Χατζηχρήστος είναι ένας μεταμορφωμένος διάβολος που ανεβοκατεβάζει διοικήσεις όπως έλεγε το 2012 στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra ο Βασίλης Δημητριάδης ή όχι; Γιατί από την ημέρα που ανέλαβε πόστο στη διοίκηση Μελισσανίδη έχουμε βαρεθεί να μετράμε κωλοτούμπες, σούρτα – φέρτα με μπόλικη δόση ανακύκλωσης. Μέσα σε όλα υπάρχει και το αλτσχάιμερ ή καλύτερα το «θα σου πω εγώ τι πρέπει να πεις για να τα έχουμε εμείς καλά με όλους». Ναι μεν να το παίζουμε δυνατοί, αλλά στην ουσία δεν είμαστε.

Γιατί τα γράφω αυτά; Η τελευταία κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη για την μπούκα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στο πρωταθληματικό παιχνίδι του 2018 με έκανε έξω φρενών! Πιστεύω και τους περισσότερους από εσάς. Μου θύμισε ότι μόνο ο κόσμος έχει μείνει ποια για να θυμίζει ΑΕΚ. Όσο κι αν προσπαθείτε να εξαφανίσετε την ΑΕΚ που αγαπάμε, εμείς θα είμαστε εκεί!!! Όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται αυτό!

Τι είπε λοιπόν χθες ο γενικός αρχηγός της Ένωσης -που όλο γράφουν τα «συστημικά Μέσα» της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ότι είναι στην πόρτα της εξόδου-, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον διώξει; (Είναι ποτέ δυνατόν να διώξεις δικό σου άνθρωπο χωρίς εκείνος να έχει δεύτερη δουλειά; Όχι θα πω εγώ! Πώς λοιπόν να φύγει ο Δημητριάδης; Δεν είναι Μπάγεβιτς που είπε από μόνος του στον «Μεγάλο» πως «εμένα αυτό που έχεις φτιάξει δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν μου θυμίζει ΑΕΚ» και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια…).

Είπε πως «Δεν αντιλήφθηκα το όπλο, δεν αισθάνθηκα φόβο. Στα αποδυτήρια που επιστρέψαμε, οι παίκτες είπαν ότι το είδαν, αλλά σε επίπεδο «είδαμε, ακούσαμε», κάποιοι δεν ήταν σίγουροι. Υπήρχε περισσότερο ανησυχία για την τύχη του (ακυρωθέντος) γκολ». Είναι να γελάει κανείς που έλεγε και μία ψυχή». «Η είσοδος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ίσως ηρέμησε τα πράγματα στις κερκίδες». Δηλαδή τον έβγαλε λάδι!!!

Τι έλεγε όμως το 2018 ο Βασίλης Δημητριάδης; «Η εικόνα του όπλου ήταν σοκαριστική για όλους. Στον αγωνιστικό χώρο απαγορεύεται να υπάρχουν όπλα ακόμα και από τους αστυνομικούς. Η εικόνα του όπλου τρομοκράτησε την αποστολή της ομάδας. Η ομάδα τρομοκρατήθηκε από την είσοδο του κ. Σαββίδη και το όπλο που έφερε. Όλο αυτό διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά και μετά αποχώρησε».

Όσο για την κατάσταση που επικρατούσε μετά το συμβάν στα αποδυτήρια; «Οταν πήγαμε στα αποδυτήρια όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλάγανε για το όπλο και υπήρχε αναστάτωση στα αποδυτήρια τα δικά μας. Παίρνανε τηλέφωνα οικεία τους πρόσωπα για να δουν αν είναι καλά η σωματική τους ακεραιότητα. Εγώ ήμουν στα αποδυτήρια και στα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν ο κ. Λυσσάνδρου με τον κ. Γκαγκάτση. Εγώ δεν ήμουν παρών στις συζητήσεις. Μας ενημέρωνε ο κ. Λυσσάνδρου για το τι θα γίνει. Η κύριά μου ασχολία ήταν να ηρεμήσω την ομάδα από αυτό που είδαν. Υπήρχε ένας αναβρασμός. Κάποια στιγμή μπαίνανε ματ στα αποδυτήρια προς τον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια τόνισε επίσης για τον Σαββίδη πως «Ήταν μαινόμενος και είχε επιθετικές διαθέσεις. Φώναζε, δεν κατάλαβα αν έβριζε. Το όπλο όταν ήρθε δεν το είδα, αλλά όταν γύρισε το είδα. Όταν έφυγε είδα ότι είχε στη ζώνη του ένα όπλο το οποίο δεν έβγαλε από τη θήκη».

Τα συμπεράσματά δικά σας…