ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μονεμβασιώτης: Nα σηκωθεί να φύγει ο Κλάτενμπεργκ, δεν υπάρχει μόνο το big-4

Δυσαρεστημένος για την αντιμετώπιση που έχει ο Απόλλων Σμύρνης από τη διαιτησία εξέφρασε για άλλη μία φορά σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

«Ο Απόλλων Σμύρνης είναι το εύκολο θύμα λόγω της βαθμολογικής της θέσης. Είχαμε έναν αγώνα ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα, με μια μικρομεσαία ομάδα. Έχουμε διαιτητές πρόθυμους, χρήσιμους. Ο κ. Ευαγγέλου που γενικά είναι ένας πολύ καλός διαιτητής και μας έχει σφυρίξει και σε άλλα ματς που δεν είχαμε κανένα παράπονο ήρθε και εφάρμοσε το δόγμα Κλάτενμπεργκ, που λέει ότι ‘δεν θέλω παράπονα από τους Big-4. Ήρθε και έδωσε δύο γρήγορα, ανύπαρκτα πέναλτι. Έχουν γίνει αναλώσιμα υλικά οι υπόλοιπες ομάδες. Η μόνη λύση στην διαιτησία είναι οι ξένοι διαιτητές γιατί δεν φοβούνται και δεν επηρεάζονται», ανέφερε αρχικά.

«Δεν επιθυμούμε να δούμε καθόλου τον κ. Κλάτενμπεργκ. Να σηκωθεί να φύγει ο κ. Κλάτενμπεργκ και να έρθει ένας άνθρωπος που θα λύσει το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν μόνο οι Big-4 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν είχαν δώσει αυτά τα πέναλτι στον Απόλλωνα τι θα γινόταν; Πόλεμος θα γινόταν αν αυτά τα πέναλτι δίνονταν εις βάρος μεγάλης ομάδας. Δεν θα τα παρατήσει ο Απόλλωνας, η εικόνα της ομάδας δυστυχώς δεν είναι καλή, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται», κατέληξε.