AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη Συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη στο γήπεδο της ΑΕΚ τον Οκτώβριο του 2022

Το πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του Έτους Μικρασιατικού Ελληνισμού παρουσιάστηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας στη Ν. Ιωνία, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Ιωάννη Βούρος, τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου και το Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κ. Νικόλαο Μπάμπαλος, εκπροσωπώντας την τοπική Μητρόπολη και τους τρεις Δήμους αντίστοιχα.

Στο πολυσέλιδο πρόγραμμα για τον μήνα Οκτώβριο του 2022 προβλέπεται εκδήλωση στο γήπεδο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα αναφέρεται:

“Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη (στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ) με την συμμετοχή Ποντιακών και Μικρασιατικών χορευτικών συνόλων”.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που προσδιορίζεται ημερομηνία ολοκλήρωσης των εργασιών ανέγερσης του γηπέδου αλλά και της διαμόρφωσης των εξωτερικών χώρων για να δεχθούν τους χιλιάδες θεατές μιας τέτοιας μεγάλης πολιτιστικής εκδήλωσης. Το όνομα του Στέλιου Καζαντζίδη είναι στενά δεμένο με τον μικρασιατικό ελληνισμό αλλά και την ΑΕΚ αφού το 1971 μαζί με τον Μίμη Παπαϊωάννου τραγούδησαν τον ύμνο της.

Πηγή: anazitisinews.gr