AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλοπήτας: Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να ήταν έξω από το Final 4

Ο τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ηλίας Καλοπήτας δήλωσε μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ:

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές αλλά και σε όλο το προσωπικό της Ακαδημίας. Είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς και είναι ένας στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, να συμμετάσχουμε δηλαδή στο Final 4 του πρωταθλήματος. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει, γιατί το επόμενο βήμα είναι η πρώτη θέση και από εκεί και μετά ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Final 4. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και εννοείται ότι θα βάλει ως στόχο το πρωτάθλημα όταν θα φτάσουμε εκεί. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε έναν ακόμα αγώνα.

Τα δείγματα που έδινε η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν πολύ καλά. Βλέπαμε τη χημεία που υπήρχε στην ομάδα αλλά και τη δουλειά που γινόταν και πραγματικά το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στα τελικά. Η ίδια η ομάδα μας έκανε να το πιστεύουμε. Και μην ξεχνάμε ότι πρόκριση στο αντίστοιχο Final 4 διεκδικεί και η Κ15, ενώ και όλα τα άλλα τμήματα πάνε πολύ καλά. Σε μία Ακαδημία η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός, όμως σε αυτή τη σεζόν βάλαμε στόχο τον πρωταθλητισμό. Εννοείται ότι ανά ηλικία είναι διαφορετική η προσέγγιση, αλλά όσο μεγαλώνουν τα παιδιά ο πρωταθλητισμός είναι πάντα κάτι που πρέπει να το επιδιώκεις. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι έξω από αυτό. Η νίκη πρέπει να είναι πάντα στόχος”.