AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ήττα με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ, που ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Η «Ένωση» πλήρωσε τα λάθη της στην επίθεση στο τρίτο σετ, βρέθηκε να χάνει με 2-1 και το τελευταίο σετ ήταν διαδικαστικό για την ομάδα του Παναθηναϊκού που το πήρε σχετικά εύκολα με 25-16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δυνατά ξεκίνησαν το πρώτο σετ και οι δυο ομάδες, χωρίς να μπορεί καμία από τις δύο να πάρει προβάδισμα, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο. Η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ(13-14), με την Μαλίνα Τερέλ να βοηθάει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το σετ καθώς στο 22-22 οι διαιτητές έδωσαν τον πόντο υπέρ στον Παναθηναϊκό καθώς θεώρησαν ότι η αθλήτρια της ΑΕΚ ακούμπησε την αντένα. Εκεί η Ένωση έχασε την συγκέντρωση της και έχασε το σετ με 25-22.

Η ΑΕΚ άφησε γρήγορα πίσω το προηγούμενο σετ και μπήκε δυνατά στο δεύτερο, με σκοπό να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Η «Ένωση» είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του σετ, με τον Παναθηναϊκό να μειώνει μόνο στο πόντο (16-17). Εκεί η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της γηπεδούχου ομάδας και με πολύ δυνατό μπλοκ πήρε εκ νέου προβάδισμα(16-22), κατακτώντας και το σετ με 20-25.

Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έβγαλε αντίδραση και πήρε από την αρχή τα ηνία του σετ. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει κατά την διάρκεια του σετ, όπου βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 8 πόντους(19-11). Η «Ένωση» προσπάθησε να μειώσει την διαφορά, όμως ο Παναθηναϊκός πήρε το σετ με 25-21.

Με φορά και καλή ψυχολογία ο Παναθηναϊκός έκανε ένα γρήγορο 3-0, βάζοντας από την αρχή δύσκολα στην ΑΕΚ. Οι «Κιτρινόμαυρες» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν δείχνοντας κόπωση μετά τα τρία πολύ δυνατά σετ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η γηπεδούχος ομάδα και πήρε το σετ με 25-16.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 3-1