AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για την ΑΕΚ Β στη Νέα Αλικαρνασσό

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε με 1-0 από τον Ηρόδοτο σε εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 77′ ο Χάρης Ποζατζίδης.

Στο 36′ μετά από κόρνερ του Γιούση και αδυναμία της άμυνας του Ηροδότου να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Ιατρούδη που δεν μπόρεσε να κάνει καλό τελείωμα και να χάνει την ευκαιρία για την ΑΕΚ Β, ενώ η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 42′ σε άστοχο σουτ του Βρεττού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47′ ο Ηρόδοτος απείλησε με κοντινό σουτ του Βρεττού που μπλόκαρε ο Γκίνης. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Ιατρούδη απέκρουσε ο Κόρτσαμ με κεφαλιά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή! Στο 66′ σουτ του Γκόμεζ από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Γκίνης, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ρουκουνάκης έβγαλε κάθετη στον αμαρκάριστο Γιούση μέσα στην περιοχή, όμως αυτός γλίστρησε και δεν μπόρεσε να πλασάρει. Το γκολ για τον Ηρόδοτο ήρθε στο 77′ με κοντινό πλασέ του Χάρη Ποζατζίδη. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν από πλευράς κιτρινόμαυρων όταν το σουτ του Ραντόνια απέκρουσε ο Δήμιζας και στη συνέχεια άστοχο σουτ του Γκαρσία από πολύ καλή θέση!

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Δήμιζας, Αργκιλέσι, Βρεττός (94′ Σταμπουλίδης) Κυριακίδης, Αρναούτογλου, Καντέ, Γκόμεζ, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης (92′ Γκίνι) Κόρτσαμ, Μακρυδάκης

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Σταμούλης (79′ Ραντόνια) Κορνέζος, Γιαννούτσος (88′ Γεωργέας) Παρράς, Μπάμπης (80′ Αρβανίτης) Μουστακόπουλος, Χριστόπουλος Ευθ., Γερολέμου (60′ Ρουκουνάκης) Γιούσης, Ιατρούδης (60′ Τζ. Γκαρσία)