AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννίκης: Η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε, για το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Αργύρης Γιαννίκης μετά και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στις δηλώσεις του πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε πως η υπομονή όλων έχει τελειώσει και πως θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το κλίμα στην ΑΕΚ και τι σκέφτεται για όλα όσα προηγήθηκαν: «Είναι δύσκολη εβδομάδα, τα προβλήματα δεν μας αφήνουν. Δεν έχουμε χρόνο για πολλές σκέψεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ».

Για το πώς περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμάσει την ΑΕΚ γι’ αυτό το ματς: «Ένα ματς Ολυμπιακού – ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο, για τους παίκτες, για τις διοικήσεις. Ξέρουμε ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε, αλλά και η δική μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θέλουμε αποτέλεσμα και οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να δώσουν ό,τι μπορούν».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό, αλλά με όλον τον σεβασμό που έχουμε και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ πάει να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό πρέπει να κάνει».