AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έχασαν έδαφος τα κορίτσια του πόλο για την 4άδα

Την ήττα με 12-10 στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης γνώρισε η ΑΕΚ από τη ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες», που πριν 3 μέρες επικράτησαν της ίδιας ομάδας για το Κύπελλο, δεν τα κατάφεραν και έχασαν πολύτιμο έδαφος για την είσοδο στην 4άδα, αν και απομένουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές ημέρες.

Η ομάδα της Κικής Λιώση «πλήρωσε» τα δύο κακά οκτάλεπτα, το 1ο και το 3ο, όπου η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύθηκε ορισμένα κενά στην άμυνα του «Δικεφάλου».

Η ΑΕΚ απάντησε στο κακό 1ο οκτάλεπτο, με εντυπωσιακές επιθετικές ενέργειες, ισοφαρίζοντας σε 7-7 στο ημίχρονο. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση στο β’ μέρος, με αποτέλεσμα τελικώς να ηττηθεί με 12-10.

ΑΕΚ – ΝΕ Πατρών 10-12
Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-3, 2-4, 1-1.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη 1, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 3, Κώτσια, Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Κοβάσεβιτς 3, Τσιμάρα Ευφ., Μπεκρή, Ζαχαρίου.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Κοντάκου, Πετάση 1, Κουρέτα 6, Σαπκίνα 1, Λυκοθανάση 1, Ζοφώλη 1, Κεπενού, Ντάσιου 2, Νιαρχάκου, Παπαϊωάννου, Μιχαλάτου, Παρασκευοπούλου.