ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Άλκη: Οι φίλοι του θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους 12 κατηγορουμένους

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, θα βρεθούν οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού προκειμένου να αναγνωρίσουν τους δράστες που εμπλέκονται στην δολοφονία του.

Οι δύο φίλοι του άτυχου Άλκη Καμπανού, σήμερα αναμένεται να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα των δραστών της δολοφονίας του άτυχου φοιτητή, αλλά και να ταυτοποιήσουν τους ρόλους που είχε ο καθένας στο μοιραίο βράδυ της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη.

Στη διαδικασία, η οποία θα λάβει χώρα σε ειδική αίθουσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ένας ένας οι φίλοι του Άλκη θα βλέπουν να έρχονται μπροστά τους οι κατηγορούμενοι, μαζί με τις μνήμες από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν, χωρίς λόγο.

Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, και ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ο 22χρονος, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην επίθεση εναντίον του αδικοχαμένου φοιτητή και των δύο φίλων του. «Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο, δεν βγήκα», φέρεται να ανέφερε στην απολογία του.

Στο μεταξύ προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, και ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Ο 22χρονος, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην επίθεση εναντίον του αδικοχαμένου φοιτητή και των δύο φίλων του. «Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο, δε βγήκα», φέρεται να ανέφερε στην απολογία του.

Πηγή: ethnos.gr