AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαίωση και αθώωση για Κονέ και Παπαδημητρίου

Δικαίωση για τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου, οι οποίοι απαλλάχθηκαν για τις διαμαρτυρίες στον διαιτητή Παπαδόπουλο στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.500 ευρώ.

Όπως, ανέφεραν οι άνθρωποι της Ένωσης, τα δύο στελέχη του συλλόγου απλώς είχαν διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης, Ιωάννη Παπαδόπουλο, αναφέροντας: «γιατί δεν δίνεις το πέναλτι;». Είχαν κληθεί σε απολογία με το άρθρο για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών και κινδύνευαν με αγωνιστικό αποκλεισμό από 1 ως 6 αγωνιστικές ημέρες, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από 1 ως 12 μήνες και πρόστιμο από 10.000 ως 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση: ΠΑΕ ΑΕΚ, Π. ΚΟΝΕ (Διαπιστευμένος), Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Διαπιστευμένος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/2/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Απαλλάσσει τους Π. Κονέ και Ι. Παπαδημητρίου. Συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΑΕΚ εννέα χιλιάδων πεντακοσίων (9.500,00) ευρώ.